KERKRADE

Previous slide
Next slide

Nieuwe coördinatoren Grensarbeid Kerkrade en Maastricht

 

Dit jaar zijn bij beide kantoren van Grensarbeid, zowel Kerkrade als Maastricht, de nieuwe coördinatoren gestart. Wij willen hen graag aan jullie voorstellen:

 

Melissa Heidenrath:
“Sinds 1 augustus 2023 ben ik gestart als coördinator bij Grensarbeid Kerkrade. Met een Duitse achtergrond ben ik hier zéker aan het goede adres. In het verleden heb ik, bij een andere werkgever, meerdere events mogen organiseren, zowel nationaal als internationaal. Ik heb daarom ook heel veel zin in deze nieuwe uitdaging en wij, Kerkrade en Maastricht, gaan hier dan ook iets moois van maken, in het heden, maar zeker ook in de toekomst. Wij helpen werkzoekenden aan een grensoverschrijdende baan en geven hierbij ook het passende advies. Met Duitse en Nederlandse werkgevers hebben wij ook nauw contact.”

Eric Bruls:
“Sinds 1 mei 2023 ben ik gestart als coördinator Grensarbeid Maastricht. Met een passie voor het faciliteren van grensoverschrijdende werkrelaties, richt ik mij, samen met de collega’s, op het ondersteunen van werknemers en werkgevers die actief zijn in de regio.
Mijn rol als coördinator Grensarbeid omvat het bieden van begeleiding en advies aan werkzoekenden en bedrijven die te maken hebben met grensoverschrijdende arbeidskwesties. Dit omvat ondersteuning bij wet- en regelgeving, belastingen, sociale zekerheid en andere aspecten die van belang zijn voor hen die aan weerszijden van de grens werken”.

 

Als Grensarbeid streven we ernaar om bruggen te bouwen tussen verschillende instanties met als doel het verbeteren van de werkomgeving en het soepeler laten verlopen van grensoverschrijdende werkprocessen.

Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben op het gebied van werken of werven over de grens, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om te helpen.

 

 

VERDERE Nieuws

Brainstorming klantreis

Het team van Grensarbeid Kerkrade was woensdag 6 maart bijeen voor een brainstormsessie over de Klantreis, deze keer de klantreis betreffende de werkgever. Deze brainstormsessie

» meer