KERKRADE

Previous slide
Next slide

Ondernemersontbijt Grensarbeid Maastricht

Op dinsdag 26 maart 2024 vond in het Werkcentrum Zuidlimburg te Geleen het door Grensarbeid Maastricht georganiseeerde ondernemersontbijt plaats van 08.00 tot 10.00 uur, voor werkgevers uit Nederland en België. Aan bod kwamen tal van onderwerpen die belangrijk zijn als werkgevers medewerkers aanstellen uit het naburige land. Vooral belastingtechnisch en juridisch zijn er nogal wat verschillen, deze werden ruimschoots besproken en opgehelderd. Ook was er ruim voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en de interactie was positief.

Sprekers waren onder anderen Eric Bruls van UWV, Maurice Jongen van MKB Limburg en Pascalle Pecholt van Grensinfopunt Maastricht en Expat Centre Maastricht.

Een kleine 20 deelnemende organisaties waren aanwezig.

In het najaar vindt weer een volgend Ondernemersontbijt plaats, deze keer georganiseerd door Grensarbeid Kerkrade, bestemd voor Nederlandse en Duitse werkgevers. Houdt onze website in de gaten!

 

 

VERDERE Nieuws

Brainstorming klantreis

Het team van Grensarbeid Kerkrade was woensdag 6 maart bijeen voor een brainstormsessie over de Klantreis, deze keer de klantreis betreffende de werkgever. Deze brainstormsessie

» meer