KERKRADE

Previous slide
Next slide

TEAMBUILDING DAG GRENSARBEID KERKRADE EN MAASTRICHT

Op 7 mei vond de teambuilding dag plaats voor de collega’s van Grensarbeid Kerkrade en Maastricht, locatie hiervoor was Abdij Rolduc te Kerkrade.

We werden om 09.00 uur opgewacht door onze oud-collega en pensionado Miek Cremers, die als vrijwilliger verbonden is aan de Abdij. Hij ontving ons met een introductiefilm, waarna hij ons mee nam naar de mooie gebouwen, zalen, beeldentuinen en de kerk met crypte. Op onnavolgbare wijze vertelde hij met humor en spanning over de geschiedenis van de Abdij, de groep collega’s hing aan zijn lippen. We hadden nog veel langer kunnen luisteren naar zijn verhalen, ware het niet dat we om 11.00 uur verwacht werden bij een van de bijgebouwen waarin twee escaperooms zijn gevestigd. Door samenwerking en overleg moesten we vanuit twee kamers proberen te ontsnappen door codes te kraken. Onze hersenen kraakten vooral, maar toch konden we niet binnen de gegeven tijd uit de ruimtes ontsnappen, uiteindelijk werden we met hulp van buitenaf bevrijd. Jammer! Volgende keer beter!

Daarna was het uiteraard tijd voor een heerlijke en gezellige lunch, waarbij de gesprekken en beschouwingen van de afgelopen ochtend natuurlijk de boventoon voerden. Ook was het voor sommige collega’s nog een persoonlijke kennismaking met de collega’s omdat niet iedereen elkaar al eens eerder had ontmoet.

Aan alle collega’s: superbedankt voor de leuke en leerzame ochtend en we kijken alweer uit naar de volgende teamdag!

VERDERE Nieuws

Brainstorming klantreis

Het team van Grensarbeid Kerkrade was woensdag 6 maart bijeen voor een brainstormsessie over de Klantreis, deze keer de klantreis betreffende de werkgever. Deze brainstormsessie

» meer