Service Grensoverschrijdende Arbeid
KANTOOR
VENLO

DNHK informeert over de verkiezingen in Nederland

Half maart zullen de Nederlanders een nieuw parlement kiezen. De Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK) grijpt dit aan om u uit te nodigen voor een digitale infosessie op 10 maart van 12 tot 13 uur. Het evenement is gratis en registratie is mogelijk via deze link. Het evenement zal in het Duits worden gehouden.

Hoewel de stemmen snel worden geteld en de winnaar op dezelfde dag wordt aangewezen, kan de vorming van een regering veel tijd in beslag nemen. Maar hoe werkt dit precies in Nederland? Welke gevolgen kan een nieuwe kabinetssamenstelling hebben voor de economie? En welke bevoegdheden heeft een afgetreden regering in de tussentijd – bijvoorbeeld met betrekking tot Covid-19? DNHK gaat hierover in gesprek met Carsten Brzeski, Global Head of Macro voor ING Research en Prof. Dr. Friso Wielenga, directeur van het Centrum voor Nederlandse Studies. Deelnemers kunnen al specifieke vragen stellen tijdens het registratieproces.

VERDERE Nieuws

Lont festival

Zo’n 1000 jongeren bezochten begin april het “jonge” Lont festival op de Weerstand in Roermond. Lont laat zien wat Limburg te bieden heeft, van cultuur

» meer