KERKRADE

Previous slide
Next slide

Uitnodiging netwerkevenement “Grenzeloos Ondernemen Kerkrade”

Op woensdag 23 januari 2019 organiseert de Gemeente Kerkrade in samenwerking met de Service Grensoverschrijdende Arbeidsbemiddeling (SGA) het netwerkevenement “Grenzeloos Ondernemen”.

Dit evenement vindt plaats in het Eurode Business Center, Eurode-Park 1 te Kerkrade/Herzogenrath.

Wat hebben we voor u in petto? Het event staat in het teken van een aantal actuele ontwikkelingen waarvoor op die dag de handtekeningen tot samenwerking worden gezet. We nemen u mee in grenzeloze kansen, maar daarbij ook veelvoorkomende barrières.
Een aantrekkelijk programma met ondernemers, politici en werknemers. Eveneens krijgt u die ochtend de primeur van het magazine en de film “Grenzeloos Ondernemen Kerkrade”.

Dus bent u ondernemer en denkt u aan grenzeloos ondernemen of heeft u al omzet over de grens? Of bent of wilt u als werknemer over de grens aan de slag? Meld u dan nu aan!

We starten om 10.30 uur met de inloop, waarna we om 11.00 uur met ons inhoudelijke programma beginnen. Als afsluiter verzorgen wij een netwerklunch tussen 12.30 en 14.00 uur.
Deelname aan het gehele programma is gratis.

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u deelnemen aan het netwerkevenement Grenzeloos Ondernemen? Aanmelden kan via Stephanie van den Berg-Theunissen: vandenberg@eurodecenter.com

 

VERDERE Nieuws

Grenslandfestival 2023

Op 7 mei 2022 organiseerde de AG Charlemagne Grensregio samen met de EGTS Euregio-Maas-Rijn*  voor de eerste keer het Drie-Landen-Festival in Vaals. Het werk van

» meer