KERKRADE

Previous slide
Next slide

Ondernemersontbijt

Vandaag, 21 november 2023, vond de eerste editie plaats van het Ondernemersontbijt, georganiseerd door Grensarbeid Kerkrade. Zo’n 45 werkgevers namen hieraan deel. Maurice Jongen, voorzitter van MKB Limburg, gaf een interessante presentatie met als titel “Hoe vind ik goed personeel in Duitsland en waar moet ik op letten?” In de lijn van dit onderwerp gaven ook Marcus Yilmaz van de Arbeitsagentur Aachen-Düren, Helga Klinkers van Arbeitsgemeinschaft Charlemagne Grensregio en Denise Leenders van Grensinfopunt Aken-Eurode pakkende presentaties, die tevens tot goede discussies en vragen leidden. Een stukje praktijkervaring kwam aan bod door Heike Kirchmann van Podium24, Hans Wagelaar en Jochen Volkers van Manpower.

Het was een zeer geslaagd event met positieve feedback van de deelnemers achteraf. In de komende maanden zal Grensarbeid een dergelijk event nogmaals organiseren. Houd hiervoor onze website en Socials in de gaten.

VERDERE Nieuws

Ondernemersontbijt

Vandaag, 21 november 2023, vond de eerste editie plaats van het Ondernemersontbijt, georganiseerd door Grensarbeid Kerkrade. Zo’n 45 werkgevers namen hieraan deel. Maurice Jongen, voorzitter

» meer