KERKRADE

Previous slide
Next slide
Foto vom Tivoli

Job-Speed-Dating in het Tivoli, Aken

Het team van het Servicepunt Grensoverschrijdende Arbeidsbemiddeling (SGA) was aanwezig bij de Job-Speed-Dating 2016 in het Tivoli in Aken. Tijdens dit event wordt ondernemingen uit dienstverlenende branches van 8.00 tot 17.00 uur de mogelijkheid geboden om hun openstaande vacatures te presenteren en in contact te komen met enthousiaste werkzoekenden. De goed voorbereide kandidaten krijgen op hun beurt de kans werkgevers tijdens een tien minuten durend gesprek te overtuigen van hun kennis en kunde en te solliciteren naar voor hen interessante functies.

Onder de aanwezige werkgevers waren ook meerdere ondernemingen uit de provincie Limburg: Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht, H&M Customer Service Maastricht, DocMorris Heerlen, Wiertz Personal uit Kerkrade en Stadion Uitzenden Sittard. De EURES/SGA-stand was te vinden in Sky Lounge 21 en werd bemand door Eric Bruls (UWV Heerlen), Diana Antwerpes (Agentur für Arbeit Nettetal) en Egon Vanwersch (Agentur für Arbeit Aachen-Düren). Van het advies van EURES werd gretig gebruik gemaakt. Verder was er onder de werkzoekenden ook grote interesse voor het aanbod van de Nederlandse bedrijven. We zetten ons ervoor in zoveel mogelijk mensen naar een nieuwe baan te begeleiden en zoveel mogelijk vacatures in te vullen.

VERDERE Nieuws

Brainstorming klantreis

Het team van Grensarbeid Kerkrade was woensdag 6 maart bijeen voor een brainstormsessie over de Klantreis, deze keer de klantreis betreffende de werkgever. Deze brainstormsessie

» meer