KERKRADE

Previous slide
Next slide

ITEM / Team GWO informatiesessie: Eerste hulp bij grensarbeid

Het Institute for Transnational and Euregional cross border cooperation and Mobility / ITEM en Team Grensoverschrijdend Werken en Ondernemen van de Belastingdienst verzorgen gezamenlijk een informatiesessie over ‘Eerste hulp bij grensarbeid’. Tijdens deze informatiebijeenkomst voor startende grensarbeiders informeren Expertisecentrum ITEM en Team GWO u over de gevolgen van grensoverschrijdend werken.

Startende grensarbeiders worden in twee parallelle informatiesessies geïnformeerd over gevolgen voor belastingen en premies volksverzekeringen, zowel in de theorie als de praktijk. Ook wordt ingegaan op de gevolgen voor belastingen en premies volksverzekeringen bij veranderingen in de persoonlijke situatie.

Informatiesessie 1: Wonen in Nederland en werken in Duitsland.
Deze (hoofdzakelijk) Nederlandstalige sessie is bedoeld voor startende grensarbeiders en wordt geleid door mevrouw Daniela Riewe en de heer Jan Meijs, werkzaam voor Team GWO.

Informatiesessie 2: Wonen in Duitsland en werken in Nederland.
Deze (hoofdzakelijk) Duitstalige sessie is bedoeld voor startende grensarbeiders en wordt geleid door mevrouw Nicole Janssen en de heer Jens Heiß, werkzaam voor Team GWO.

De informatiesessies vinden plaats in het Eurode Business Center te Kerkrade/Herzogenrath, waar de Nederlands/Duitse grens feitelijk doorheen loopt.

Programma

Donderdag 14 juni 2018 – Eurode Business Center, Eurode-Park 1 Kerkrade / Herzogenrath

15.00 – 15.30
Ontvangst gasten
15.30 – 17.30
Informatiesessie 1: Wonen in Nederland en werken in Duitsland
Informatiesessie 2: Wonen in Duitsland en werken in Nederland
17.30 – 18.00
Napraten tijdens kleine borrel

Gelieve u hier vóór 7 juni a.s. in te schrijven

VERDERE Nieuws

Brainstorming klantreis

Het team van Grensarbeid Kerkrade was woensdag 6 maart bijeen voor een brainstormsessie over de Klantreis, deze keer de klantreis betreffende de werkgever. Deze brainstormsessie

» meer