Colofon

 

Servicepunt Grensoverschrijdende Arbeidsbemiddeling
Eurodepark 1, Unit 2
6461 KB  Kerkrade
Nederland

+31 (45) 7111778
info@grensarbeid.eu

 

Proclaimer

Het Servicepunt Grensoverschrijdende Arbeidsbemiddeling (SGA) is verantwoordelijk voor de informatie op deze website. We doen ons uiterste best om de informatie correct en zo actueel mogelijk te houden. Merkt u dat iets niet klopt? Onze verontschuldigingen. We zouden het fijn vinden als u ons laat weten om welke onjuiste of onvolledige informatie het gaat. Wilt u ons dat dan s.v.p. laten weten via info@grensarbeid.eu.
 

Privacystatement

Het Servicepunt Grensoverschrijdende Arbeidsbemiddeling (SGA) respecteert de privacy van de bezoekers van grensarbeid.eu en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verschaft altijd vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) wordt behandeld. Ontvangen gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn verkregen en niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk.

 

Impressum / colofon

Het Servicepunt Grensoverschrijdende Arbeidsbemiddeling is een samenwerkingsverband van UWV Werkbedrijf Zuid-Limburg, Arbeitsagentur Aachen-Düren, Werkgevers Servicepunt Parkstad Limburg, Podium 24 (Sociale Zaken Maastricht-Heuvelland) en Jobcenter Städteregion Aachen. Gemeente Kerkrade is hostingorganisatie.