Service Grensoverschrijdende Arbeid
KANTOOR
VENLO
Vorort Beratungsgespräch

SGA Venlo: Afspraken op locatie weer mogelijk

SGA Venlo: Afspraken op locatie weer mogelijk

Goed nieuws: Vanaf nu kunnen werkzoekenden en bedrijven op afspraak weer persoonlijk bij het SGA Venlo (UWV-gebouw, Prinsessesingel 10, Venlo) langs komen. Bij de afspraken ter plaatse zal een medewerker van het UWV en het GrensInfoPunt aanwezig zijn. Zo nodig kunnen ook gesprekken worden geregeld met adviseurs van het UWV en de arbeidsbureaus van Krefeld en Mönchengladbach of de Kreis Viersen.

Aangezien het SGA een grensoverschrijdend project is, moeten de Corona maatregelen van Nederland en Duitsland in acht worden genomen. Voor klanten betekent dit dat je gepaste afstand moet bewaren en dat je moet kunnen bewijzen dat je gevaccineerd of negatief getest bent. Of dat je al eerder corona hebt gehad.

Afspraken kunnen gemaakt worden per telefoon op: +31 (0)77 356 7670 of per e-mail naar venlo@grensarbeid.eu. Het SGA-team spreekt Nederlands en Duits.

Achtergrond van het SGA

In het UWV-gebouw staat een Nederlands-Duits team van adviseurs klaar voor iedereen die een baan zoekt of aanbiedt in het buurland. Het loket wordt twee ochtenden en een middag in de week bemand door arbeidsbemiddelaars van de Arbeitsagenturen van Mönchengladbach en Krefeld, het Jobcenter van het Kreis Viersen, het UWV en adviseurs van het GrensInfoPunt. Op verzoek biedt het SGA ook informatiebijeenkomsten en speeddates aan voor werkgevers die hun vacatures ook graag ingevuld willen zien met sollicitanten/kandidaten uit het buurland.

VERDERE Nieuws

Lont festival

Zo’n 1000 jongeren bezochten begin april het “jonge” Lont festival op de Weerstand in Roermond. Lont laat zien wat Limburg te bieden heeft, van cultuur

» meer