Service Grensoverschrijdende Arbeid
KANTOOR
VENLO

GrensMatch: nieuwe app voor de arbeidsmarkt

Grensoverschrijdend werk vinden kan een uitdaging zijn. UWV EURES Scheldemond heeft daarom in samenwerking met Den Doelder Recruitment de Grensmatch app ontwikkeld.
Dat de app een duidelijke meerwaarde heeft voor werkzoekenden en ondernemers, blijkt ook uit het feit dat het project onlangs de Grenslandprijs heeft gewonnen.
Don Hensen, SGA-team Venlo: “De Grensmatch app is gratis en biedt, naast onze adviezen en informatie hier op locatie in Venlo, een extra matching service voor onze cliënten.”

Wat is GrensMatch?
GrensMatch, een online matchingsapp voor de arbeidsmarkt. Werkgevers en werkzoekenden in de grensregio kunnen via deze app gemakkelijk met elkaar in contact komen.

  • Ben je als werkzoekende op zoek naar een (andere) job? Dan is GrensMatch iets voor jou. Maak een profiel aan en vul je werkervaring, skills, hobby’s en voorkeursberoep in. Als een werkgever interesse heeft in jouw profiel, wordt er contact met je opgenomen.
  • Heb je als werkgever een vacature? Gebruik GrensMatch als gratis recruitment tool en ontdek de profielen van werkzoekenden in de grensregio. Vind de juiste kandidaat in de app!
  • Ben je student en op zoek naar een stage of bijbaan?
  • En wil je kennismaken met een nieuwe werkcultuur en de kansen die je buurland je kunnen bieden? Ga dan aan de slag met GrensMatch!
  • Het gebruik van GrensMatch is kosteloos.

www.grensmatch.com

GrensMatch is ontwikkeld- en wordt uitgevoerd door EURES Scheldemond

VERDERE Nieuws

Lont festival

Zo’n 1000 jongeren bezochten begin april het “jonge” Lont festival op de Weerstand in Roermond. Lont laat zien wat Limburg te bieden heeft, van cultuur

» meer