Service Grensoverschrijdende Arbeid
KANTOOR
VENLO

Duitslanddag 2022 op de rails

Langs infostands lopen, netwerken op de beursvloer of discussies volgen tijdens de panelgesprekken – de Duits-Nederlandse Handelskamer mikt dit najaar weer op een Duitslanddag in fysieke vorm. Na een succesvolle online editie in 2020 kunnen de circa 1000 Nederlandse ondernemers zich dit jaar weer ter plekke in Amersfoort oriënteren op de Duitse markt en zich met elkaar ‘vernetzen’.

Rijksmonument De Rijtuigenloods in Amersfoort vormt het nieuwe decor van het evenement. De beursvloer bevindt zich in een sfeervolle, industriële ambiance, tussen authentieke spoorbielzen en historische treinwagons met circa 50 stands en inspiratiesessies waar ondernemers zich kunnen oriënteren op het buurland. Ook dit jaar is er weer een allesomvattend programma met succesverhalen van Nederlandse ondernemers die de Duitse markt hebben veroverd, waaronder Coolblue, VDL Bus & Coach, Dille & Kamille, en verdiepende kennissessies met actuele thema’s zoals health, mobiliteit, duurzaamheid en Duits-Nederlandse handel. En uiteraard is er voor de ondernemers ruime gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

 

Ga voor meer informatie en een gratis toegangsbewijs naar duitslanddag.nl

De Duitslanddag is een initiatief van de Duits-Nederlandse Handelskamer.

(Foto bewijs: DNHK)

VERDERE Nieuws

Lont festival

Zo’n 1000 jongeren bezochten begin april het “jonge” Lont festival op de Weerstand in Roermond. Lont laat zien wat Limburg te bieden heeft, van cultuur

» meer