MAASTRICHT

Online Banenmarkt Zuid-Limburg

De coronacrisis heeft veel invloed op het vinden van werk. Toch zijn er ook bedrijven die juist nu (tijdelijk) extra personeel nodig hebben. Om uw kansen op werk te vergroten, organiseren wij de eerste editie van de Online Banenmarkt Zuid-Limburg. Tijdens deze Online Banenmarkt zullen vacatures worden geplaatst, maar ook andere initiatieven worden gedeeld.

Praktische informatie
Datum : Dinsdag 6 april 2021
Tijd : 10.00 – 13.00 uur
Locatie : ONLINE op LinkedIn-platform, “Online Banenmarkt Zuid-Limburg”

Wat is de Online Banenmarkt Zuid-Limburg?
Via de LinkedIn-groep “Online Banenmarkt Zuid-Limburg” bieden werkgevers en uitzendbureaus vacatures aan, waar u rechtstreeks op kunt reageren.

Daarnaast kunt u zich als werkzoekende ook vrijblijvend presenteren.
Plaats een pitch (een persoonlijk bericht) om uzelf te laten zien. Het is ook een ideaal moment om uw eigen netwerk uit te breiden.
Laat zien dat u online bent: “Plaats dat persoonlijke bericht, stel die vraag en laat u zien!”

Hoe meld ik mij aan?
Aanmelden is makkelijk en niet verplicht. Zorg dat u een LinkedIn-profiel hebt (aangemaakt) en log in op LinkedIn.
In de zoekbalk kunt u zoeken op: ‘Online Banenmarkt Zuid-Limburg’. Klik vervolgens op ‘lid worden’. U krijgt binnen 24 uur bericht, dat u lid bent geworden van de groep.

Vacatures worden van 10.00 uur tot 13.00 uur geplaatst en blijven daarna nog een tijd in de groep staan. In de vacatures staat wie u kunt benaderen, en hoe.

BELANGRIJK: Vergeet niet tijdens de online banenmarkt regelmatig uw browserscherm te verversen. Voor Windows kan dit met de F5-toets en voor Apple-gebruikers is dat CMD + R.

Als lid van de Online Banenmarkt Zuid-Limburg wilt u natuurlijk veilig en vrijblijvend op zoek kunnen naar een nieuwe werknemer of werkgever. Berichtgeving ten behoeve van uw zoektocht kan mogelijk privacygevoelige informatie bevatten. Wees u hier bewust van, en bedenk vooraf hoe en met welke gegevens u zichzelf presenteert.

Tot dinsdag 6 april om 10.00 uur op LinkedIn! Doe actief mee en vind een (tijdelijke) baan!