MAASTRICHT

Melissa Heidenrath en Eric Bruls

Nieuwe coördinatoren aangesteld

Dit jaar zijn zowel in kantoor Maastricht als Kerkrade een nieuwe coördinator gestart. Ze stellen zich graag aan u voor:

Eric Bruls (Maastricht): 
“Sinds 1 mei ben ik gestart als coördinator Grensarbeid Maastricht. Met een passie voor het faciliteren van grensoverschrijdende werkrelaties, richt ik mij samen met de collega’s op het ondersteunen van werknemers en werkgevers die actief zijn in de regio.
Mijn rol als coördinator Grensarbeid omvat het bieden van begeleiding en advies aan werkzoekenden en bedrijven die te maken hebben met grensoverschrijdende arbeidskwesties. Dit omvat ondersteuning bij wet- en regelgeving, belastingen, sociale zekerheid en andere aspecten die van belang zijn voor hen die aan weerszijden van de grens werken.”

Melissa Heidenrath (Kerkrade):
“Ik ben sinds 1 augustus gestart als coördinator Grensarbeid Kerkrade. Met een Duitse achtergrond ben ik zeker aan het goede adres. In het verleden ook meerdere events mogen organiseren zowel nationaal alsook internationaal voor een andere werkgever. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging en wij (Maastricht en Kerkrade) gaan hier ook iets moois van maken in het heden en zeker ook in de toekomst.
Wij helpen werkzoekenden aan een grensoverschrijdende baan en geven hierbij ook het passende advies. Met Duitse en Nederlandse werkgevers hebben wij ook nauw contact.”

Als team Grensarbeid streven we ernaar om bruggen te bouwen tussen verschillende instanties met als doel het verbeteren van de werkomgeving en het soepeler laten verlopen van grensoverschrijdende werkprocessen.

Mocht u vragen hebben of ondersteuning nodig hebben op het gebied van werken of werven over de grens, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om te helpen.