Service Grensoverschrijdende Arbeid
KANTOOR
VENLO

Bedrijfsrondleiding bij Seacon Logistics

Half juni bezochten drie collega’s van SGA Venlo het logistieke bedrijf Seacon Logistics in Venlo.

Daar werden ze uitgebreid geïnformeerd over de werkprocessen en arbeidsomstandigheden in de logistieke branche.

Twee medewerkers van het bedrijf, die er al jaren werken, gaven een rondleiding door het bedrijf, waarbij inzicht werd gegeven in het zeer grote, deels geautomatiseerde magazijn en de daarbij behorende bedrijfsfaciliteiten.

Zij gaven toelichting over de goede arbeidsomstandigheden en de zeer goede doorgroeimogelijkheden binnen de teams.

Seacon Logistics is een wereldwijde logistieke speler die op zoek is naar gemotiveerde medewerkers op verschillende logistieke gebieden en niveaus.

Bent u op zoek naar een nieuwe baan in de logistieke sector, neem dan contact op met SGA Venlo en ontvang uitgebreide informatie.

Aangezien er enkele Duitse medewerkers in het bedrijf werken, levert de communicatie ook zonder Nederlandse taalvaardigheid geen problemen op! Heeft u nog vragen? Ook informeren wij u over belastingen en sociale zekerheid in het buurland.

VERDERE Nieuws

De grensoverschrijdende arbeidsmarkt

De grensoverschrijdende arbeidsmarkt De arbeidsmarkt stopt niet aan de landsgrens. Enerzijds zoeken bedrijven over en weer naar personeel, zowel vanuit kwantitatief als kwalitatief oogpunt, en

» meer

Contact leggen met werkgevers

Het team van Service GrensArbeid (SGA) Venlo kan terugkijken op een geslaagd evenement. Tijdens “Beleef de logistieke keten” in Sevenum zijn goede gesprekken gevoerd en

» meer