Service Grensoverschrijdende Arbeid
KANTOOR
VENLO

SGA en Supply Chain Valley willen nog nauwer samenwerken

Het potentieel van de Duits-Nederlandse arbeidsmarkt benutten, samenwerken met bedrijven, samen meer bereiken: Er zijn veel aanknopingspunten voor samenwerking tussen de Service GrenzArbeit (SGA) in Venlo en Supply Chain Valley. Daarom vond er onlangs een uitwisseling plaats op locatie.

Marleen Verberkt, Director Community International Supply Chain Valley, leidde SGA-medewerkers Diana Antwerpes (Agentur für Arbeit Krefeld) en Julia Dillmann (GrenzInfoPunkt Mönchengladbach) rond in Supply Chain Valley: Als samenwerkingsverband tussen bedrijfsleven, wetenschap en politiek in de (Europese) regio Noord-Limburg voert het projecten uit op het gebied van onder andere duurzaamheid, arbeidsmarkt, energietransitie, digitalisering, innovatie, infrastructuur en mobiliteit. Een goede basis voor verdere samenwerking tussen SGA en Supply Chain Valley.

“Of het nu gaat om matchmaking events of informatieve events: We hebben veel ideeën, werken al samen met een aantal externe partners en proberen onze bestaande samenwerking met Supply Chain Valley te verdiepen en verder in te vullen,” zegt Julia Dillmann. “We kijken uit naar verdere samenwerking”, zegt Supply Chain Valley-medewerker Marleen Verberkt.

VERDERE Nieuws

De grensoverschrijdende arbeidsmarkt

De grensoverschrijdende arbeidsmarkt De arbeidsmarkt stopt niet aan de landsgrens. Enerzijds zoeken bedrijven over en weer naar personeel, zowel vanuit kwantitatief als kwalitatief oogpunt, en

» meer

Contact leggen met werkgevers

Het team van Service GrensArbeid (SGA) Venlo kan terugkijken op een geslaagd evenement. Tijdens “Beleef de logistieke keten” in Sevenum zijn goede gesprekken gevoerd en

» meer